Αγγελίνα της Ξένιας Καλογεροπούλου

Από 18 Φεβρουαρίου 2024 έως 28 Απριλίου 2024

Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, παρουσιάζει το έργο ‘Αγγελίνα’ της πολυαγαπημένης συγγραφέα για παιδιά Ξένιας Καλογεροπούλου.

aggelina 7

Μια σπουδαία ομάδα δημιουργών, ενώνει τις δυνάμεις της και ζωντανεύει την ιστορία της Αγγελίνας επί σκηνής. Η Άνδρη Θεοδότου αναλαμβάνει την διασκευή του κειμένου, ο Δημήτρης Δεγαΐτης υπογράφει τη σκηνοθεσία, η Μάρω Θεοδωράκη συνθέτει την πρωτότυπη μουσική και η Αγγελική Φράγκου βρίσκεται στην καλλιτεχνική επιμέλεια.

Η Μπάμπουσκα - Χριστούγεννα 2023

Η Μπάμπουσκα

Η Μπάμπουσκα,

της Ξένιας Καλογεροπούλου

Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά ανοίγει την Παιδική Σκηνή του με την παράσταση Η Μπάμπουσκα, βασισμένη στην ομώνυμη χριστουγεννιάτικη ιστορία της πολυαγαπημένης συγγραφέα για παιδιά Ξένιας Καλογεροπούλου.

Η ηθοποιός Αγγελική Φράγκου ζωντανεύει επί σκηνής τη Μπάμπουσκα, μια ηρωίδα που μιλά για την αγάπη, την ανιδιοτελή προσφορά και την αυτογνωσία.

Η Θεία Λένα

Η Θεία Λένα

Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά στα πλαίσια της κοινωνικής του ευθύνης, παρουσιάζει για 2η χρονιά, την θεατρική δράση 'Η Θεία Λένα πάει όπου υπάρχουν παιδιά'.

Η ηθοποιός Αγγελική Φράγκου υποδύεται τη 'Θεία Λένα', με σκοπό να επισκεφθεί τα παιδιά που νοσηλεύονται στους θαλάμους των παιδιατρικών κλινικών της Αττικής.

Η πριγκίπισσα και το μπιζέλι

Η πριγκίπισσα και το μπιζέλι

«Η πριγκίπισσα και το μπιζέλι» του Χάνς Κρίστιαν Άντερσεν»,
Ένας μονόλογος για παιδιά!

Το Θέατρο Ρετρό παρουσιάζει τη βραβευμένη θεατρική παράσταση για παιδιά, «Η πριγκίπισσα και το μπιζέλι», για τους μικρούς μας θεατές! Μια διαδραστική παράσταση για την αγάπη, την ισότητα, τη συμπερίληψη, τη διαφορετικότητα και το θάρρος του να είμαστε ο εαυτός μας!