Περίληψη έργου

Από πού πάνε για το Κάστρο, παρακαλώ;

Της Μαργαρίτας Κυραγιάννη
 
Τρεις ταξιδιώτες ψάχνουν να επισκεφτούν ένα Κάστρο, όμως στο δρόμο χάνονται και ρωτούν μήπως κανείς ξέρει κάτι που θα τους βοηθήσει να το βρουν. Τελικά ανακαλύπτουν ότι μάλλον πήραν λάθος τρένο και έχουν φτάσει αλλού αντί για το Κάστρο. Έτσι μέχρι να έρθει το επόμενο τρένο που θα τους πάει στο Κάστρο αποφασίζουν να πουν μια ιστορία για να περάσει η ώρα.
 
Οι ταξιδιώτες μας λοιπόν μπαίνουν σε ρόλο αφηγητή και ξεκινούν να διηγούνται την ιστορία ενός κοριτσιού που αφήνει την οικογένεια του για να ακολουθήσει μια Μαγεμένη πολική Αρκούδα.
 
Όταν στην πορεία του ταξιδιού της αποκαλύπτεται ότι στη πραγματικότητα πρόκειται για έναν πρίγκιπα μεταμορφωμένο σε αρκούδα, το κορίτσι βάζει όλα του τα δυνατά για να ξεπεράσει τις δοκιμασίες που θα τη βοηθήσουν να λύσει τα μάγια και να τον ξανακάνει άνθρωπο.
 
Μετά από μια παράλληλη διαδρομή των δύο ηρώων και έναν βαθύ ύπνο στον οποίο πέφτει ο πρίγκιπας, η ηρωίδα μας είναι αυτή που καλείται να διεκδικήσει τον αγαπημένο της (ένας ρόλος που παραδοσιακά ανήκει στο αγόρι)ενώ και οι δυο τους μαθαίνουν στο τέλος ποιό είναι το τίμημα για να μπορέσουν να είναι μαζί. 
 

Οι παραστάσεις μας ολοκληρώθηκαν, όμως η παράστασή μας έρχεται στο χώρο σας! Επικοινωνήστε μαζί μας στο 698 34 34 636!