Το πρώτο Σαββατοκύριακο του Αυγούστου στο πλαίσιο των θερινών πολιτιστικών εκδηλώσεων της Κοινότητας Δεσφίνας, Φωκίδος, θα έχουμε τη χαρά να πραγματοποιήσουμε δύο θεατρικά εργαστήρια για τους μικρούς μας φίλους!

 

Play sessions

Φθινοπώριασε και ξεκινήσαμε τα 🎉play sessions!

Για να κλείσετε το δικό σας Play session, επικοινωνήστε μαζί μας στα:

Email:📍 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

Κιν: 📍στo 6983434636

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα για τη ευαισθητοποίηση ως προς την διαφορετικότητα από την νηπιακή ηλικία.

H Θέατρο Ρετρό υπό την χρηματοδότηση και αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού & Αθλητισμού, υλοποιεί το εκπαιδευτικό πρόγραμμα 'Ταξιδεύοντας με τη Σταχτοπούτα' για νήπια έως 6 ετών με θεματική τη διαχείριση της διαφορετικότητας στη νηπιακή ηλικία.

Με όχημα τις ελληνικές & ξένες παραλλαγές του παραμυθιού της Σταχτοπούτας, γνωρίζουμε διαφορετικούς πολιτισμούς, μέσα από δέκα διαφορετικές ιστορίες της Σταχτοπούτας ανά τον κόσμο και διαχειριζόμαστε τη διαφορετικότητα από την νηπιακή ηλικία.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα πραγματοποιείται σε 3 νηπιαγωγεία στις περιοχές Μεταξουργείο, Κεραμεικός, Πλ. Βάθης όπου φοιτούν μαθητές από άλλες χώρες.

Στο τέλος του εκπαιδευτικού προγράμματος και αφού κλείσουν τα σχολεία, σκοπός είναι μία έκθεση ζωγραφικής με όλο το υλικό που συγκεντρώσαμε με τα νήπια κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς, (ιστορίες, μουσικές, ζωγραφιές).

Η παιδική σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά και η παράσταση 'Ένα Αλλιώτικο Καλοκαίρι, γιορτάζουν τις Απόκριες μαζί με το τμήμα ψυχιατριακής παιδιών & εφήβων του Σισμανογλείου Νοσοκομείου.

Οι Απόκριες είναι η γιορτής της χαράς και της ανεμελιάς και γι' αυτό, καλούμε τους θεατές μας, κατά την περίοδο των Αποκριάτικων παραστάσεων μας στις 22, 23, 29.02 & 01.03, να φέρουν υλικά ζωγραφικής & χειροτεχνίας (μπλοκ ζωγραφικής, μαρκαδόρους, ξυλομπογιές, χαρτονάκια, πλαστελίνες) για να τα δώσουμε στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο στο τμήμα ψυχιατρικής, για τα παιδιά που νοσηλεύονται.

Σελίδα 1 από 8