Χριστούγεννα με την 'ΒατΡαπουνζέλ'!

Η 'Θέατρο ΡΕΤΡΟ' και η παιδική παράσταση 'ΒατΡαπουνζέλ υποδέχονται τα Χριστούγεννα και σας καλούν στο 'ΠΟΛΗ' θέατρο (Φωκαίας & Αριστοτέλους, πλ.Βικτωρίας) κατά την περίοδο των εορταστικών τους παραστάσεων στις 13 & 20 & 27/12/15 και στις 03/01/15 για να γιορτάσουμε όλοι μαζί!

Τη φετινή χρονιά ετοιμάσαμε ένα αφιέρωμα στα παραδοσιακά Χριστουγεννιάτικα έθιμα από όλη την Ελλάδα και θα υπάρχει και μια δραστηριότητα έκπληξη για τους γονείς!

Το αφιέρωμα περιλαμβάνει:

Ζωγραφική προσώπου!

Με Χριστουγεννιάτικη θεματική και διάθεση!

'Χριστουγεννιάτικο Δέντρο Ευχών' της 'Θέατρο ΡΕΤΡΟ'!

Στολίζουμε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο μαζί με τους μικρούς μας θεατές ! Μεγάλη μας χαρά που φέτος στην εμχύχωση αυτής τη δραστηριότητας θα έχουμε κοντά μας παλιούς και νέους φίλους! Στις 13/12 την 'αποστολή' αναλαμβάνουν η Εύη από το blog Mama's 'n' Papa's και η Ασπασία από το blog My Lovable Baby!, ενώ στις 20/12 την 'αποστολή' φέρνουν εις πέρας η Κάλη από το blog Ανθομέλι και το Είμαι μαμά!.

Γράμμα στον Άγιο Βασίλη!

Φέτος το 'γράμμα στον Άγιο Βασίλη' γίνεται με μια μικρή αλλαγή! Μικροί & μεγάλοι γράφουμε όχι τι δώρο θέλουμε από τον Άγιο Βασίλη αλλά τι δώρο θέλουμε να του δωρίσουμε!!

'Εκθεση με τα Ελληνικά Χριστουγεννιάτικα έθιμα!

Από που κατάγεται το έθιμο 'Το τάισμα της βρύσης'; Τα 'καρύδια' τρώγονται ή παίζονται; Η λέξη 'κάλαντα' τι σημαίνει; 'Καραβάκι' ή 'Δέντρο'; Αυτά και άλλα πολλά θα απαντηθούν σε αυτή τη χειροποίητη Χριστουγεννιάτικη έκθεση!

Το έθιμο της Βασιλόπιτας!

'Η ιστορία της Βασιλόπιτας, είναι μια ιστορία που συνέβη πριν από 1500 χρόνια περίπου, στην πόλη Καισαρεία της Καππαδοκίας, στη Μικρά Ασία.'

Την Κυριακή 03/01/ θα κόψουμε όλοι μαζί την Βασιλόπιτα, δώρο από το αγαπητό μας Zuccherino!

'Ποιητικές Κολώνιες'

Σας αποχαιρετούμε με το έθιμο 'Κολώνιες' από την Κεφαλλονιά και με Χριστουγεννιάτικη Ελληνική ποίηση! Τα Χριστούγεννα είναι η γιορτή της αγάπης και γι'αυτό σας ζητάμε να φέρετε εκείνες τις ημέρες στο θέατρο, μαζί σας μωρομάντηλα, ρουχαλάκια και παππουτσάκια( σε καλή κατάσταση) για βρέφη έως 3 ετών που δεν τα χρησιμοποιείται πια, για να τα δώσουμε στα μωρά των κρατούμενων μητέρων στις φυλακές της Θήβας.

Σας περιμένουμε! Καλές Γιορτές!

«ΒατΡαπουνζέλ»

Βατραπουνζέλ   Βατραπουνζέλ   Βατραπουνζέλ

Βατραπουνζέλ   Βατραπουνζέλ   Βατραπουνζέλ

Παράσταση για παιδιά βασισμένη στα παραμύθια τον Αδερφών Γκριμ, 'Βάτραχος Βασιλιάς' και 'Ραπουνζέλ', όπου παρακολουθεί την αδελφική σχέση δύο μικρών κοριτσιών.

Η παράσταση παίζεται στα Ελληνικά, στα Αγγλικά & στα Γερμανικά.

Διάρκεια παράστασης _45'

Ηλικίες παιδιών: 6 έως 9 ετών

Κάθε Κυριακή στις 15.00 στο 'ΠΟΛΗ' Θέατρο Φωκαίας 4 & Αριστοτέλους 87, Πλ. Βικτωρίας (δίπλα στον ηλεκτρικό σταθμό).

Η παράσταση έχει τη δυνατότητα μεταφοράς σε όλους τους χώρους

Κρατήσεις - Πληροφορίες _ 21 1010 4750 & 6983 434 636

H παράσταση παρουσιάζεται στα Αγγλικά και στα Γερμανικά.

Ημερομηνίες

ΑΓΓΛΙΚΑ_ 29.11 & 24.01 & 21.02& 20.03 & 17.04

ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ_ 31.01 & 28.02 & 27.03 & 24.04

Τιμές εισιτήριων

8€ (Γενική είσοδος) και 5€ (πολύτεκνοι, τρίτεκνοι, άνεργοι με επίδειξη κάρτας, φοιτητές, ΑΜΕΑ)

Προπώληση εισιτηρίων

VIVA Tickets

T: 21 1010 4750

M: 6983 434 636