Παιδικό Θέατρo & Παιδικές Παραστάσεις

Η ομάδα "Θέατρο Ρετρό" υποδέχεται τα Χριστούγεννα και σας καλεί στο 'κάστρο' της, στο θέατρο 'Εν Αθήναις' (Ιάκχου 19, Γκάζι) κατά την περιόδο των εορταστικών της παραστάσεων στις 21/12 & 28/12 και στις 04/01 για να γιορτάσουμε όλοι μαζί!

Με αφορμή, λοιπόν, τις γιορτινές ημέρες, κάθε Σάββατο μετά την παιδική μας παράσταση 'Από που πάνε για το κάστρο, παρακαλώ;', θα φτιάχνουμε μαζί ένα χριστουγέννιατικο πάρτυ, με γράμματα στον Άγιο Βασίλη, χριστουγεννιάτικο face-painting, μπαλονοκατασκευές και με πολλές ακόμα χριστουγεννιάτικες εκπλήξεις!

Η Pelikan, η Gaea και τα μπισκότα Παπαδοπούλου προσφέρουν δώρα για όλα τα παιδιά, η Juliette Armand διαθέτει δώρα για όλες τις μαμάδες, οι εκδόσεις Λυκόφως προσφέρουν δώρα για όλους τους μπαμπάδες και με τις εκδόσεις Susaeta φτιάχνουμε ένα διαγωνισμό, για τρείς τυχερούς μικρούς θεατές!

Τα Χριστούγεννα είναι η γιορτή της αγάπης και γι'αυτό σας ζητάμε να φέρετε εκείνες τις ημέρες στο θέατρο, μαζί σας, παλιά παιχνίδια και βιβλία που δεν τα χρησιμοποιείται πια, για να τα δώσουμε στα παιδιά των μελών της θεραπευτικής κοινότητας του ΚΕΘΕΑ.

Σας περιμένουμε!

Καλές Γιορτές!