Παιδικό Θέατρo & Παιδικές Παραστάσεις

Η ομάδα 'Θέατρο ΡΕΤΡΟ' πιστή στις υποσχέσεις της, ό,τι οι μύθοι και τα παραμύθια από όλο τον κόσμο μπορούν να συναντηθούν, να βρουν τα κοινά τους στοιχεία κι έτσι να δημιουργήσουν φιλίες και δεσμούς μεταξύ τους, έκανε ένα μεγάλο ταξίδι, ώστε το έργο
 
“Απο Πού Πάνε Για Το Κάστρο Παρακαλώ;”
 
να γνωρίσει τη γενέτειρα του, την πανέμορφη Νορβηγία, τη χώρα δηλαδή που “γέννησε” τον αρχικό μύθο ''Ανατολικά του Ήλιου, Δυτικά της Σελήνης”.
Δείτε το video από την αποστολή μας!
 
Την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013 η παράσταση παρουσιάστηκε στο Ελληνόφωνο Σχολείο Νορβηγίας στο Όσλο. Ένα θερμό κοινό από Έλληνες ομογενείς, Νορβηγούς και τα παιδιά τους αγκάλιασαν την παράσταση με χαρά και ενθουσιασμό. Η μεγάλη ανταπόκριση από τις Eλληνικές κοινότητες,δημιούργησε μία ξεχωριστή συγκινητική ατμόσφαιρα που μας συνόδεψε καθ'όλη τη διάρκεια της διαμονής μας στη Νορβηγία. Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως το Σύλλογο Ελληνοπαίδων Νορβηγίας και την πρόεδρο του Συλλόγου Κα Μάντακα Πάττυ  για την φιλοξενία τους.
 
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους χορηγούς μας, την 'Det Norske Veritas' Ελλάδος και την Κα Σουρή, την 'North Events' και τον Κο Μπαμπάνη, το Κοινωφελές 'Ίδρυμα Λάτση' και τις κυρίες Παπαδοπούλου και Σπανάκη, την 'Gaea' και τον Κο Διαμαντάκο, την 'Jotun' Ελλάδος και τη Κα Σκούρτη, τη 'Lufthansa' Ελλάδος και τους Κο Μελά και Κα Κουφλή, την 'Κούλου' και την Κα Κούλου, η συμπαράσταση των οποίων υπήρξε καταλυτική για την επίτευξη του στόχου μας.
 
Τέλος ευχαριστούμε την Νορβηγική Πρεσβεία στην Ελλάδα και την κα Σορδίνα για την ορθή της καθοδήγηση. Όπως και την εφημερίδα 'Τaλκ' και την Κα Δήμου που είναι ο μεγάλος χορηγός επικοινωνίας της παράστασης. 
 
Η παράσταση «Από πού πάνε για το κάστρο, παρακαλώ;» 3ος χρόνος σε σκηνοθεσία της Μάρθας Κλουκίνα, θα παίζεται για το κοινό, από τις 9 Νοεμβρίου 2013 κάθε Σάββατο 5.00μμ στο Θέατρο Εν Αθήναις και τις καθημερινές για τα σχολεία. Κρατήσεις 6983434636
 
www.theatroretro.eu
 
 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 
 2110104750 - 6983434636