Παιδικό Θέατρo & Παιδικές Παραστάσεις

Φέτος η 'Θέατρο ΡΕΤΡΟ' έχει τη χαρά να παρουσιάζει για τη θεατρική σεζόν 2015 - 2016 δύο θεατρικές παραγωγές!

Παιδικές παραστάσεις Θέατρο ΡΕΤΡΟ

'Η Πριγκίπισσα και το μπιζέλι' Μάρτιος 2015

Το έργο βασίζεται στο Δανέζικο παραμύθι του Χανς Κριστιαν Άντερσεν 'Η πριγκίπισσα και το ρεβύθι.' Το έργο παρουσιάστηκε πρώτη φορά στο 'In Progress Feedback Festival - Παιδί Ισότιμος Πολίτης' 2015 που διοργάνωσε ο 'Κινητήρας Studio το Μάρτιο του 2015. Το έργο διακρίθηκε απ'όλες τις συμμετοχές του φεστιβάλ και έλαβε τον έπαινο συμμετοχής.

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού 2015 'Η πριγκίπισσα και το μπιζέλι' ταξίδεψε στο όμορφο Πήλιο και πραγματοποίησε παραστάσεις σε έξι προορισμούς του Πηλίου, ξεκινώντας από το 'Μικρό Θέατρο Τζένη Καρέζη' στην Τσαγκαράδα!

Η παράσταση με την νέα σεζόν, σκοπό έχει να περιοδεύσει εντός και εκτός Αττικής όπου υπάρχουν παιδιά!

Η παράσταση αφορά μία solo perfomance που απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 3 έως 6 ετών διαρκεί 45' και μετά ακολουθεί οργανωμένο θεατρικό παιχνίδι διάρκειας 30' με αφορμή το παραμυθι. Το έργο παίζεται και στην Αγγλική γλώσσα.

Ακόμα η παράσταση είναι φτιαγμένη με τέτοιο τρόπο, ώστε να μεταφέρεται σε όλους τους χώρους.

'ΒατΡαπουνζέλ' 2015-2016

Το έργο βασίστηκε στα Γερμανικά παραμύθια 'Βασιλιάς Βάτραχος' & 'Ραπουνζέλ' των αδερφών Γκριμμ. Η 'ΒατΡαπουνζέλ' πρόκειται να ξεκινήσει τη φετινή χειμερινή σεζόν ταξιδεύοντας στη Γερμανία! Καθώς στις 10 Οκτωβρίου του 2015 η 'ΒατΡαπουνζελ' θα παρουσιαστεί, στο Ελληνικό Πολιτιστικό Κέντρο Βερολίνου για τα παιδιά των Ελλήνων ομογενών.

Με την επιστροφή της στην Αθήνα θα παρουσιαστεί καθ'όλη τη διάρκεια της χειμερινής σεζόν 2015-2016 στο 'ΠΟΛΗ' Θέατρο του Δάνη Κατρανίδη.

Η παράσταση παίζεται από δύο ηθοποιούς, απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας από 6 έως 9 ετών και διαρκεί 60 λεπτά.

Η παράσταση παίζεται και στην Ελληνική & στην Αγγλική και στη Γερμανική γλώσσα.

Ακόμα η παράσταση έχει τη δυνατότητα μεταφοράς στο χώρο σας.